Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'fusioncms'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • News & Updates
    • Announcements
    • Suggestions & Feedback
  • MMO Hub
    • General Chat
    • Gamer's Lounge
    • Member's Lounge
    • Dev Lounge
  • MMO Corner
    • MMO and MMORPG
    • Host Listing
    • Server Listings
    • Server Recruitment
    • Server Reviews
  • User Hub
    • Support
    • Report
    • Contact Staff
  • Creative Corner
    • GFX
    • VFX
  • Merchant Corner
    • Marketplace
  • General Development Releases
    • Applications
  • Tutorials
    • Programming
    • Web Development
  • Wasteland
    • Archives

Categories

  • Creative Corner
    • GFX Releases
    • VFX Releases
    • Resources
  • MMO and MMORPG
    • World of Warcraft
    • Lineage 2
    • Minecraft
  • Webmasters
    • Content Management Systems
    • Addons
    • Scripts
    • Designs
    • Proxies
  • Applications
  • Gaming
    • World of Warcraft
    • Lineage 2
    • Minecraft
    • Emulation
    • Nulled Distributions
  • Marketplace
    • Marsh Designs
    • iDarts

Calendars

  • Community Calendar

Found 9 results

  1. Hello guys, Having a static ipv4 and a spare pc at home, I decided to host a little server for me and my friends, using Win7, Bitnami Wamp Stack, TrinityCore and FusionCMS 6.1.7. Everything works as it should, except the email system (Password Recovery and Account Validation). I tried every possible configuration, using Yahoo/Gmail SMTP, using the internal system, opening ports etc. and it still doesn't work... I get the message that an email was successfully sent, but nothing is received in the actual inbox. - SMTP Settings: $config['use_own_smtp_settings'] = 1; $config['smtp_host'] = "ssl://smtp.gmail.com"; $config['smtp_user'] = "USERNAME@gmail.com"; $config['smtp_pass'] = "GMAIL-PASSWORD"; $config['smtp_port'] = 465; $config['mail_debug'] = false; - Success message: to: 250 2.1.5 OK b72sm305649wmd.0 - gsmtp data: 354 Go ahead b72sm305649wmd.0 - gsmtp 250 2.0.0 OK 1503901034 b72sm305649wmd.0 - gsmtp quit: 221 2.0.0 closing connection b72sm305649wmd.0 - gsmtp Your message has been successfully sent using the following protocol: smtp User-Agent: CodeIgniter Date: Sun, 27 Aug 2017 23:17:14 -0700 From: "WoW" <no-reply@yoursite.com> Return-Path: <no-reply@yoursite.com> To: user@yahoo.com Subject: =?utf-8?Q?WoW:_reset_your_password?= Reply-To: "no-reply@yoursite.com" <no-reply@yoursite.com> X-Sender: no-reply@yoursite.com X-Mailer: CodeIgniter X-Priority: 3 (Normal) Message-ID: <59a3b56a393e4@yoursite.com> Mime-Version: 1.0 Content-Type: multipart/alternative; boundary="B_ALT_59a3b56a393ea" This is a multi-part message in MIME format. Your email application may not support this format. --B_ALT_59a3b56a393ea Content-Type: text/plain; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: 8bit You have requested to reset your password, to complete the request please navigate to http://localhost/password_recovery/requestPassword/1138e72120fcd2f4b08f12a5b82d55e6ed89b94d --B_ALT_59a3b56a393ea Content-Type: text/html; charset=utf-8 Content-Transfer-Encoding: quoted-printable You have requested to reset your password, to complete the request please n= avigate to <a href=3D"http://localhost/password_recovery/requestPassword/11= 38e72120fcd2f4b08f12a5b82d55e6ed89b94d">http://localhost/password_recovery/= requestPassword/1138e72120fcd2f4b08f12a5b82d55e6ed89b94d</a> --B_ALT_59a3b56a393ea-- Checked and all my ports are open, Firewall off. Also tried using the fake sendmail for windows and it works like a charm when testing with: <?php mail("user@yahoo.com","Subject","Email message","From: WoW@gmail.com"); ?> What could be the issue? Any help is greatly appreciated, as this thing is driving me crazy. Thanks!
  2. Hi I've recently been setting up a FusionCMS site for my World of Warcraft server. (1.12.1 - ManGOS) Everything works fine up until the Item Store... Summary of my problem: Once I add items in my cart and attempt to purchase the site will load for ~20 seconds before displaying an error. (See picture below) "Help1" displays the error I get when attempting to checkout using SOAP. "Help2" displays the error I get when attempting to checkout using RA. "Help3" displays the server config. (Ports are portforwarded and display as open) Account used for sending out items has GM rank 4. (Also tried with rank 3 and 6). CMS Version: 6.2.1 PHP Version: 5.4.45
  3. hello guys i need help with website control panel. i created test account for it if you guys wanna test and help : username-lordcraft@test.com pass-lordcraft my site is "newworld-wow.com" it is html+php main pages but control panel (newworld-wow.com/cp) is fusion cms you have test account you can try the question is like this account is (username 65#1) (email-lordcraft@test.com) if i go to control panel i can login with ( username:65#1 pass:lordcraft) but can't login with ( username-lordcraft@test.com pass-lordcraft) because it is old system login must change with emal like this: login: email-password not username-password fusion cms read incorrect for legion queries how can i change username for email is fusioncms configs or folders? to login with email and not username sorry for my english i and thanks for helping me and give suggestions! iam useing trinitycore_rbac_cata_soap for fusinrealm. source:(trinitycore master branch legion 7.1.5) @OMGhixD @Jiinx hi guys note: registration page is not fusioncms its simple registration with soap http://newworld-wow.com/signup.html? trinity_rbac_cata_soap.php
  4. Please if any1 know good friend recruit module for fusioncms tell me sorry for my english thanks love you all
  5. i actived side bar but it is not working please help.
  6. Hello, I encounter a strange bug on my local fusioncms site. I just installed a bridge for phpbb, and everything worked great. I tried to implement so that if I update the password via the users panel, it would also update the password for the corresponding phpbb account, but it didn't work and I reverted all my changes. Now I get a problem while using the register module. It says that something went wrong (but it doesnt say what), and the page looks completely broken. However, if I refresh the page with f5, it looks normal again, but when I type in a new account name, it says that account name isnt available, same for e-mail addresses (even though they are available). If I try to register anyway (despite the page telling me the name is taken), the account gets registered and I can log in. I didn't change anything in the registers module, and all the changes I did to the ucp module I reverted (cross checked against a fresh download) Anyone got any ideas of what might be wrong? Any help is greatly appreciated, thank you!
  7. I am having almost the same issue as this guy form this topic : What I'd like to do is to take the e-mail addresses from trinity's auth database, and insert it into fusioncms's account_data. I have already tried editing the external_account_data.php file, but since I have little knowledge of PHP, I'm not quite sure what I'm doing. Any help is appreciated! Thanks!
  8. I hope you are having a good day community Well as the title says this is my first fusioncms theme creation, I really like it and i hope you too. I wanted to post it here because i wanna here some feedbacks and also because i am selling it but the most important is to here your opinion about it. I am selling it just for 3$ (Very very cheap). People who are interested in having this theme can get it in the following link: http://emu-devstore.com/Product/Draewar-Theme-111111221 Draewar Theme: I hope you like it as much as I like it due to it's my first fusioncms theme creation ... Have a nice day Facebook: https://www.facebook.com/lusionwebdesigns Twitter: https://twitter.com/LusionWebDesign Instagram: @LusionWeb My skype: stevenvcc
  9. Today Im showing off my FusionCMS theme I made back in 2012. Its a simple, dark red skin with a clean design. Rate it in a scale of 1-10 Note that the logo is just there as an example, it can be changed as I suck at adding text
×