Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
delldude1989

Fusion CMS

Question

Hello,

 

i have fusion cms installed and all the ports open and my site is still saying OFFLINE Under Online Players when the server is up and players are online 

 

can anyone help ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,

 

i have fusion cms installed and all the ports open and my site is still saying OFFLINE Under Online Players when the server is up and players are online 

 

can anyone help ? 

 

First, try going to http://yourdomain.com/debug.php

Also, you need to have a PHP module configured properly for it to work, I can never remember the name of this one, but @evilwhynot will be able to tell you this.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Is this a web host, VPS, dedicated server, or your own computer?

What operating system is running?

Do you know who program is running the website?
Do you meet or exceed the requirements to run FusionCMS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Is this a web host, VPS, dedicated server, or your own computer?

What operating system is running?

Do you know who program is running the website?

Do you meet or exceed the requirements to run FusionCMS?

 

Indeed this information will be very helpful please @delldude1989

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The question(s) in this support topic have been answered and the owner has been able to solve the problem. Because of this, the support topic has been closed and moved.

If you have other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×