Jump to content
Sign in to follow this  
Wabbit

can't log in

Recommended Posts

first of all I don't know if this is the right place for this thread, if not pls move me
second of all I don't know if this post already exists
third of all my issue:

ADXGgDG.png
 

trying to log into LC is giving me error messages, + there's no "wrong credentials" message when it doesn't give you an error and I'd forgotten my password, it just brings you to the website  home without having to have logged you in. On my Android device it doesn't even give me an error, there's just "Sign In Now" and blank page. I literally couldn't sign into my Android device, at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, OMGhixD said:

Can you try to clear your cache and retry?

If that doesn't work, please PM me and we'll get you squared away.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi I just cleared my cache and I still get a blank page with "Sign In" when I click to sign in on my android

Share this post


Link to post
Share on other sites

After further troubleshooting within PM we found that the issue is with Firefox mobile and I have sent this over to the site director to get looked into. No ETA at this time but I will provide updates when I get them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×