Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
delldude1989

FUSIONCMS - Owner Account issue

Question

Another issue - 

The owner account that was specified during the installation does not exist. Please reinstall FusionCMS.

the account is in the db(Mangos) so i don't know why this cms won't work anyone have any suggestions ? 

btw it's a legit copy

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

First navigate to your logon/auth database go to account_data and get the Account ID for the appropiate account, and copy the name.
Then replace the Account id and name in the below placed SQL code.

REPLACE INTO `account_data` VALUES (YOURACCOUNTID, 0, 0, 0, 'Unknown', 'YOURACCOUNTNAME', 'english');
REPLACE INTO `acl_account_groups` VALUES (1, 8);

For example i made an account called admin and its account id is 1 <- Case sensitive just for the looks;

REPLACE INTO `account_data` VALUES (1, 0, 0, 0, 'Unknown', 'Admin', 'english');
REPLACE INTO `acl_account_groups` VALUES (1, 8);

Make sure to execute the above sql query on your fusioncms database, and not your auth database.

Edited by yvoms

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The question(s) in this support topic have been answered and the owner has been able to solve the problem. Because of this, the support topic has been closed and moved.

If you have other questions, please open a new topic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×